Spread the love

What to wear

Hardloop Kleding

Wat voor kleding doe ik aan? Op deze pagina lees je adviezen en tips wat je het beste kan dragen

Odlo Sliq Tight

Eén blik uit het raam hoeft niet in Curaçao, we hebben altijd een korte broek, korte tight of ¾ tight aan tijdens het hardlopen. In Curaçao, zorgt de warmte ervoor dat je niet hoeft na te denken. Zelf loop ik (Daphne) altijd in een aan een gesloten tight.
Wat is voor mij het voordeel om in een aangesloten tight te rennen? Ik vertel je waarom ik vind dat de ‘Odlo Sliq’ tight voor mij het beste resultaat met hardlopen geeft.

Voorkomt wrijving
Dat een strakke hardloopbroek veel lekkerder zit dan wijdere kleding, zoals een trainingsbroek is een feit! Een broek die alle kanten op schudt tijdens het hardlopen, zorgt alleen maar voor irritatie. Running tights zitten zo strak om je lichaam dat er geen wrijving ontstaat. Al heb je daar dan ook weer gradaties in. Iemand zoals ik, heeft wel schuurplekken van bepaalde merken. Dit doordat de naad dan van binnen te dik is gestikt, mijn benen tijdens het hardlopen tegen elkaar schuren. De ‘Sliq Tight’ is zo ontworpen dat deze tight hele dunne naden heeft en een comfortabele tailleband.
Met deze tight, heb ik dan ook geen schuurplekken, zelfs niet na een marathon, een natte regenachtige lange duurloop of zo een lekkere zweterige run, waarbij je probeert een PR te rennen op de 5KM.

Musthave
Zelf laat ik deze tight in alle lengtematen naar Curaçao verschepen. Runnersworld Hoorn, verscheept deze dan voor me, waar ik dan weer heel blij van wordt!! De tights gaan erg lang mee, maar ik blijf erbij je kan er niet genoeg hebben! Ik kan namelijk echt niet zonder deze running tights! Heb jij ook last van schurende benen, plekken na het hardlopen, waardoor je eigenlijk weinig zin hebt om te gaan hardlopen? Ik heb diverse merken geprobeerd van Nike, Under Armour, Asics, New Balance en Tights zonder merk, maar geen van deze merken voldeed aan het feit dat je geen schuurplekken kreeg!

Deze tight is onder andere kopen bij Runnersworld, online ook via diverse sites te bestellen, maar ik zou je eerste ‘Odlo Sliq’ tight altijd even passen, omdat ik een maat kleiner van deze broek heb dan mijn andere tights!

Running

Stel ons een vraag

Dushi Runners

Wedstrijden

Ronde van Aruba – 17 – 18 mei 2019

Schottegatloop – 16 juni 2019

Marathon ‘onbekend – eind juni 2019

R.R.C.K HALVE Marathon – 29 september 2019

My Guardiangroup / Fatumloop – 27 oktober 2019 ‘onder voorbehoud’

Marine Corps Marathon Washington – 27 oktober 2019 ‘onder voorbehoud’

KLM Curacao Halve marathon – 24 november 2019


Spread the love
Share This